Högheden 8c
94293 Älvsbyn

Besök oss

072-2412014

Ring oss om du har frågor

simons.bmtab@gmail.com

Maila oss när du vill

Betonggjutning i Umeå

Betonggjutning i Umeå

Att ordna med betonggjutning är vår specialitet. Om du behöver hjälp med betongarbeten av olika slag är du varmt välkommen att höra av dig till oss med en offertförfrågan. Vi kan gjuta såväl betonggolv för det lilla garaget som till den stora industribyggnaden.

Fördelar med ett betonggolv

Ett betonggolv är standard i nästan alla industribyggnader. Anledningen är att de är mycket slitstarka och klarar av mycket tung belastning. Fördelarna med betonggolv, förutom att de tål hårt slitage och tung belastning, är även att de är mycket lätta att rengöra och lämpar sig därför för det lilla garaget till hemmet som för den stora industribyggnaden. Med andra ord är betonggolvet det självklara valet när du behöver ett slitstarkt golv som håller i alla lägen.

Vi på Simon Sundman Bygg & Mätteknik AB har bred erfarenhet av att lägga betonggolv både åt företag och privatpersoner i Norrbotten. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp att gjuta ett hållbart betonggolv.

Vi gjuter allt i betong

Förutom att gjuta betonggolv kan vi även se till att ordna med betonggjutning när du ska bygga ett nytt hus och behöver gjuta husgrunden och källarplanet. Vi kan även utföra betonggjutningar i mindre skala. Det är dina behov som avgör vad vi ska gjuta och inget är för stort eller för smått för oss. Med vår gedigna erfarenhet och breda kompetens inom betonggjutning får du som kund alltid ett professionellt utförande och perfekt slutresultat.

Vad går att gjuta?

Faktum är att det finns väldigt mycket som går att gjuta, förutom det mest självklara som golv och husgrunder. Så länge man har en form att gjuta i så kan man gjuta det mesta. Om du har en idé om att gjuta en bänk till trädgården, ett bord eller ett fågelbad så kan vi hjälpa till. Att gjuta sina egna trädgårdsmöbler sätter en unik och personlig prägel på trädgården och det är även ett väldigt billigt alternativ till att köpa liknande produkter på marknaden. Dessutom kan man skräddarsy utformningen på möblerna så att de passar in på specifika platser i trädgården och smälter in med omgivningen.

Vill du ha hjälp med betonggjutning? Hör av dig till oss så hjälper vi dig.