Högheden 8c
94293 Älvsbyn

Besök oss

072-2412014

Ring oss om du har frågor

simons.bmtab@gmail.com

Maila oss när du vill

OM OSS

Om oss

Simon Sundman Bygg & Mätteknik AB utför uppdrag åt privatpersoner och företag i Norrbotten. Med säte i Älvsbyn hjälper vi till med att gräva husgrunder, utföra markarbeten och mycket mer. Hör av dig till oss om du har frågor eller vill utfärda en offert.

Vi har alltid kundnöjdheten i fokus

När man väljer att anlita oss kan man känna sig trygg med att veta att vi alltid kommer göra vårt yttersta för att göra våra kunder nöjda från dag ett. Hur stort eller litet ditt byggprojekt är spelar ingen roll för oss, inte heller vem du som kund är. Vi är lika måna om att få den enskilda privatpersonen att känna sig nöjd med oss som det stora företaget. Med ett vänligt bemötande och stor lyhördhet för vad kunden vill ha, ser vi till att utföra våra uppdrag på ett effektivt sätt.

Erfarenhet och kompetens är vår styrka

Med rätt utbildning i grunden och med tio år i branschen har vi skaffat oss en mängd erfarenheter tack vare alla uppdrag vi utfört åt kunder under åren. Det har även gett oss fina referenser som gjort att vår kundkrets stadigt har ökat. Vi ser till att ditt byggprojekt går från ritning till färdigt resultat med kvaliteten i främsta rummet.

Anlita oss

Vi är specialiserade inom betong och betongarbeten, men kan även utföra en hel del andra byggprojekt som rör markarbeten av olika slag. Vi utför projekt runt om i Norrbotten. Tveka inte att skicka in en förfrågan för att utfärda en offert, exempelvis om du:

Behöver utföra en betonggjutning.

En betonggjutning kan behövas för många olika byggprojekt beroende på vad som ska byggas. Vi utför både stora och små projekt inom betonggjutning. Med andra ord är det kundens behov som avgör vad vi ska göra. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med din betonggjutning.

Vill anlägga husgrund.

Innan man kan bygga sitt drömhus gäller det att ha en ordentlig husgrund på plats. Vi är experter på husgrunder och kan hjälpa till att anlägga hela husgrunden eller hjälpa dig att färdigställa din befintliga husgrund om du redan har påbörjat en.

Ska ordna en avloppsanläggning.

När man ska ordna en avloppsanläggning gäller det att ha rätt kunskap och hjälpmedel för att kunna göra det ordentligt. Vi har bådadera och kan därför ordna med alla former av avloppsanläggningar, stora som små.